Een korte week, wegens de kinderen van vrijdag tot en met zondag naar de andere ouders.

Maandag: de luie-wijven-kost mix paysanne met gemarineerde runderreepjes. Het moet maar zo lekker niet zijn.

Een heel gemakkelijk kostje: gemarineerde runderreepjes bakken, uit de pan halen. Mix paysanne (aardappeltjes, paprika, ajuin, witte boontjes, sperzieboontjes, wortel, broccoli) erin zwieren, na een tijd de runderreepjes eronder mengen, en klaar is kees.

Dinsdag: kabeljauwburgers (in de halogeenoven), rösti (in de oven), mix forestière (in de pan).

Kabeljauwburgers zijn ideaal voor in de halogeenoven. Geen extra vet. En die burgers van de Colruyt zijn veel beter dan fishsticks, veel meer vis en veel minder brol. Rösti in de oven, superlekker. En weer zo’n groentemix van de Colruyt, met boontjes, paprika, ajuin, euh… dat is het denk ik. Lekker.

Woensdag: ik had het gezworen en het zal zo zijn. Rode kool met patatjes en worst.

Wat valt daar nu nog over te vertellen. Lekkere winterkost.

Donderdag: chop suoy. Een receptje zoek ik wel op het net.

Receptje had ik gevonden, maar ik was er toch niet echt content van. Het was lekker, daar niet van, maar een beetje te eentonig. Ik had er nog bamboescheuten aan toegevoegd, maar de volgende keer zorg ik voor een rode paprika, eventueel een fijngesneden prei… je kan daar toch ingooien wat je wil. En ik serveerde niet met rijst, maar met Chinese mie.

Rest van de week: zonder kinders, zonder plannen. Het is geworden: frieten van ’t frietkot, overschot van de donderdag, en pizza van de slager.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: