Let me do the Tel Sell

O jee, ik voel me zo’n reclamemadeam van op de televisie. Maar het moet eruit. Meneertje Mertens en ik hebben zo’n halogeenoven gekocht, bekend van Tel Sell en van Mr. T en zo. Maar, serieus, dat ding is goed jong! Echt waar. We hebben ‘m nog maar goed een week, en ik heb er nog maar 3 dingen in klaargemaakt, maar content dat ik ben. Echt waar.

De bedoeling was eigenlijk om er dingen in klaar te maken voor de huisgenoot die een beetje wil afvallen. Maar ik denk dat ik daar veel meer in ga klaarmaken. Het is gemakkelijk, het is proper, heel uw huis stinkt niet naar eten, het is gezond… wat wil je meer. Wat heb ik er ondertussen in klaargemaakt? Een Amerikaans vleesbroodje, met recept in het boekje van de oven stond, goed gelukt. Door iedereen goed bevonden. Dan eens zalm. Die ik normaal gezien in bloem wentel en dan bak in de pan. Nu gewoon zonder vet maar met meer kruiden de oven in. Goed gelukt, door iedereen goedbevonden. En dan gemarineerde kippenfilets, wat ik niet zo snel klaarmaak omdat ik kippenfilets te droog vind. Gewoon zonder vet de oven ingemikt, goed gelukt. Door iedereen goed bevonden. Alles blijft lekker mals en vol smaak.

Ik ga dus nog veel meer experimenteren, en daar vanalles proberen in klaarmaken. We zien wel wat er lukt, en wat er niet lukt. Maar dat spel is dus goed, heel goed, veel beter dan een microgolfoven. Ha!

En nog even voor alle duidelijk: we kochten ‘m niet via Tel Sell. Wel via iBood.

Verwante Berichten:

3 reacties

  1. Ik heb daar nog nooit van gehoord. Heeft dat ruimteschip veel tijd nodig om je eten klaar te maken, want dan zou ik ook nog wel eens de intergalactische toer durven opgaan.

  2. Dat ruimteschip heeft niet veel tijd nodig om eten klaar te maken. Nóg een voordeel dus. Ze mogen me eigenlijk wel betalen voor al die reclame.

  3. Lang geleden Anne, maar ik lees je nog wel, leuk blogartikel dat me doet watertanden en glimlachen..

    ’t ga je goed !

    Els alias lina

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: