Ortho

Vandaag hadden we tot ons groot jolijt (not, geen van de drie had goesting) een afspraak bij de orthodontist.

Janna voor een na-controle, alles staat nog naar behoren. Even gevraagd hoelang ze die controles nog moet hebben: tot ze 21 is. Duh.

Milan is ons volgende beugelbekje. Gelukkig start de behandeling niet tijdens de vakantie, daar heeft niemand zin in. Eerste afspraak op 2 september, voor foto’s en afdrukken en bekijken hoe de behandeling zal verlopen. En daarna wordt de beugel pas ge├»nstalleerd. Hij zal wel langer moeten dan Janna, er is niet alleen tandcorrectie, maar ook kaakcorrectie. Oh the joy.

Bij Janna was beugeldragen een evidentie, zowat iedereen in haar school had er op een bepaald moment wel eentje. Bij Milan is dat al wat minder, daar zie je nauwelijks jongens met beugels. Maar toch, zijn vriend zal toch ook binnenkort een beugel dragen, best wel een opluchting, vind ik.

Maar nu nog even beugelloos genieten van de vakantie.

En we moesten niks betalen vandaag. Hihi.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: