Het aftellen loopt zo stilletjes aan naar zijn einde toe. Nog één dag, en het is vakantie. Hiep hiep hoera!

De resultaten van Janna zijn al binnen, en die zien er heel goed uit. Geen enkele buis, en voor de hoofdvakken goede punten. Ze heeft ook superhard gewerkt, ze heeft echt goeie punten verdiend! Het ophalen van het rapport is enkel nog een formaliteit.

Zo meteen naar het oudercontact van Milan (ik, samen met Milan), en naar het oudercontact van Jens en Lies (Nic). We zijn benieuwd!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. We weten ondertussen dat allevier de musketiers naar het volgende jaar mogen, dus zeer zeker een welverdiende rust. En ook wij gaan op ons lui gat liggen, wees daar maar zeker van! 😀

  2. Een dikke proficiat aan al die studerenden in huis. Het is toch altijd een pak van het hart, ook voor de ouders, als alles goed gaat op school.
    En is Milan zijn eerste middelbaar een beetje goed doorgekomen, en dan bedoel ik niet puntengewijs maar emotioneel en zo.

  3. Emotioneel is hij er ook goed doorgeraakt, alhoewel het bij momenten zwaar is natuurlijk. Hij heeft toch 1 goede vriend op het einde van het schooljaar, en dat is echt wel goed 🙂

Zeg het eens?