Hallo? Is daar nog iemand? Leest hier nog iemand? Het was hier zo bedroevend stil… een excuus waar ik me de laatste tijd vaak op betrap. Ik post hier niet meer zoveel. En ik weet niet goed waaraan het ligt. Druk druk druk? Misschien. Een huishouden met 6 personen is altijd druk. En ik ga vroeg slapen, mee met de kippen op stok. Manlief moet zeer vroeg opstaan (3u, zoiets), en ik geniet mee van het vroeg gaan slapen (wat TV kijken en lezen inbegrepen). Druk bezig met allerlei vrij belangrijke zaken, dat ook. Het ontneemt me wat de energie om andere dingen te doen. Beetje geheimzinnig, maar ik bericht er later nog wel over.

En waar zal ik dan over schrijven? Ik weet het niet. Dat zal er ook wel mee te maken hebben zeker. Trivialiteiten. Dat het schooljaar voorbijspurt. Dat de blauwe regen weer magnifiek mooi staat. Dat ik veel te veel boeken lees. Dat dat varkensgriep-gedoe me eigenlijk wel wat angst aanjaagt. Dat ik het hoe langer hoe moeilijker krijg met de politiek. Dat het leven soms héél oneerlijk is (als er een god bestond, dan liet hij echt wel andere mensen ziek worden dan de allerliefste ter wereld). Dat… ach ja. Zo veel. En zo weinig.

Ik hoop alleen dat hier af en toe nog eens iemand komt kijken, om dat onzalige moment mee te maken wanneer ik weer een blogkramp krijg.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

12 reacties

  1. Geen paniek, ik kom hier ook nog ongeveer dagelijks kijken, en was zeer blij om nog eens iets te lezen
    (en als ik het goed begrijp, word je in je naaste omgeving geconfronteerd met ziekte – of was het een algemene bedenking?)

  2. Fijn te zien dat jullie ook nog meelezen, dames 🙂

    @Veerle: Inderdaad, het was geen algemene bedenking. Een collega (klinkt afstandelijk, ze is eigenlijk meer dan een collega) van me is ziek. Ik wil er hier niet over schrijven, privacy en al, maar het raakt me heel diep. Ik hoop dat ze beter wordt…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: