Ik mis ze, Siska, Tomas en Sofie. We hadden de TV zowat constant opstaan. Het was verslavend. Het was sterker dan mezelf. Steeds weer wilde ik kijken. Naar die drie lieverds, die iedere gift, iedere gever, met dezelfde égards behandelden. Gaf je 10 euro, gaf je er 10.000, ze waren even enthousiast, en dankbaar, en blij. En steeds weer zwaaien naar al die mensen op de Zuid. Op het Woodrow Wilsonplein. Eindelijk zullen heel wat meer Gentenaars onthouden dat de Zuid het Woodrow Wilsonplein heet, nog nooit is dat plein zo vaak vernoemd geweest. Ik mis ze, echt waar. En ik vind Saskia Schoeters het lolligste meisje van Vlaanderen. Volgend jaar opnieuw, in Gent, graag!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Ik had dat ook, wou altijd kijken (wat niet goed is in mijn blok). Ik vond dit jaar het leukste van de drie, zéker omdat het in Gent was. Volgend jaar inderdaad opnieuw in Gent aub!

Zeg het eens?