Ik ben gisteren eens op Het boekenfestijn geraakt in Flanders Expo. Zalig! Boeken boeken boeken boeken en nog boeken! Daar ga ik spontaan van kwijlen.

Ik ben er uiteindelijk vertrokken met een oogst van 19 boeken, veel thrillers, ongeveer de helft Nederlandstalig en de rest Engelstalig. Want Nederlanstalige boeken lees ik gewoon veel te snel uit. Boeken van Harlan Coben, Robert Ludlum, Ian Rankin, ook wat minder bekende thrillerschrijvers. Maar ook The Hobbit van Tolkien, iets van Marilyn French, wat romans in het Engels, wat Harry Potter en Roald Dahl voor dochterlief… ik ben vreenselijk tevreden. Want de prijzen zijn echt wel heel democratisch.

En vermits we nu eenmaal ter plaatse waren, zijn we achteraf iets gaan eten in de nieuwe Ikea. We wilden dat daar wel eens zien (groot dat dat daar is, maar groot, mens toch!), en hebben een half uurtje moeten aanschuiven om aan ons eten te geraken. Maar dat hadden we wel verwacht, geen probleem dus.

Eenmaal thuis was ik wel blij mijn voetjes in de zetel ten ruste te kunnen leggen!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Ik ben er vrijdag geweest, en ben heel tevreden over de buit, maar ik ben nog steeds in shock over welke verrassing ze voor me hadden bij het naar buiten gaan: 5€ voor de parking! Ik viel achterover. Het gebruik van het openbaar vervoer aansporen, dat is iets dat ik kan begrijpen, maar werkelijk het geld uit de mensen hun zakken slaan, daar kan ik echt niet tegen!

    (ik had verschrikkelijk zin om hier eens over te klagen en te zagen :-/ )

  2. Ik wist dat, van die 5 euro, en ik vind het gewoon schandalig.

    Nic heeft me gebracht, en achteraf zijn we samen naar de Ikea iets gaan eten, waardoor we de auto gewoon op de parking van de Ikea gezet hebben. Geen 5 euro uit ons zakken geklopt dus.

Zeg het eens?