Ja jongens, het academisch jaar is begonnen zeker? Druk dat het is in Gent, in de buurt van de studentenbuurt! Ik passeer aan de Zuid over de middag met mijn fietsje, en het is verdomd opletten om geen onoplettende studenten aan te rijden. Zonder kijken oversteken is namelijk zeer in. En als ik dan zonder ongelukken de Zuid bijna over ben, werpt zich een suïcidale duif voor mijn wielen, nog net kon ik ze ontwijken.

Gedaan met de rust…

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Amaai, zeg het wel. Ik moest deze morgen in het station Sint-Pieters bijna vechten om mijn trein te halen. Dichte drommen scholieren die onder de luifel, in de grote hall en de zijgangen het verlengde hebben gemaakt van hun “speelplaats”. Kunnen die gasten niet gewoon naar school gaan als ze uit de trein komen ipv. daar wat te zitten rondhangen? Zo irritant zeg!

  2. I know, heb het gemerkt dat ze terug zijn. Als ik ’s middags een broodje wil halen, glip ik best een uurtje vroeger even weg van mijn bureau. Anders gaat mijn hele middagpauze op aan aanschuiven.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: