Geplooid

We zijn geplooid, we hebben daarnet de verwarming opgezet. Ik denk dat ik in mijn hele carrière in dit huis nog nooit zo vroeg op het jaar de verwarming opgezet heb. Meestal probeer ik dat te rekken tot halfweg à eind oktober. Nu lukte het echt niet. Dat heeft deels wel te maken met het feit dat de kinderen groter worden, zij meer op hun kamers resideren, en het daar kouder is dan beneden. Want beneden hebben we veel ramen op het zuid-westen, en schijnt de zon een hele namiddag jolig naar binnen. Dat excuus geldt nu even niet, want de kinderen zijn er een heel weekeinde niet. Maar het was ons te koud.

Nu kan het hele lolletje weer beginnen: welke radiatoren werken, welke werken half, welke staan koud, moeten we lucht aflaten, wat is de oorzaak dat sommige radiatoren het vertikken op te warmen… pfhuh.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

3 reacties

  1. Hier is de verwarming gisteren ook voor de eerste keer opgezet, het is een spiksplinter nieuwe installatie. Nu eerst de ‘elektronische’ thermostaat gewoon worden en vooral eraan wennen dat je nu niet meer hoort dat de verwarming aanspringt, onze oude ketel maakte zoveel lawaai dat je hem bij wijze van spreke tot in bed kon horen :shock:, deze geeft zo goed als geen kik… maar het wordt warm en dat is toch wat telt.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: