OK.

We hadden een uitnodiging. Voor een feestje. Bij familie. Om 14u. Dacht ik.

Dus om 14u15 waren wij daar. Hm vreemd, zijn wij de eersten. Mijn ma en Herman zijn toch altijd stipt? Ding dong. Niemand antwoordt. Hm. Het was een feestje voor mijn nichtje dat afgestudeerd was en ging samenwonen, Zou dat misschien op hun nieuwe adres zijn? Nog eens ding ding. Oh, ze doen open. Zijn we te vroeg? Euh, ja? Veel? Mwa, toch een paar uurtjes…

Oeps, we waren uitgenodigd om 17u, en wij stonden er om 14u. Vrijdag 14 september om 17u, den dezen had die 14 geabsorbeerd als 14u. Du-uh. Sssshit. Het was wel 17u. Schaam schaam.

Soit. Om 17u is het dan toch een fijn feestje geworden. Met de nodige sangria en rosé en lekkere yum-yum hapjes. En een afspraak dat we toch eens terug gaan muziek-kwissen. Juij! Can’t wait. Geen flauw idee, ergens eindigend in de middenmoot, maar om winnen was het me niet te doen, gewoon een leuke muziek-avond.

Iemand die bovenstaande stommiteiten herkent, mag zich altijd melden. Dan voel ik me wat minder idioot.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

 1. Ook al meegemaakt. Eerst de teergeliefde achter zijn vodden zitten omdat hij zo traag is en ik heb een hekel aan te laat komen, dan collega gaan ophalen die ook langs geen kanten klaar was en nogal schrok dat ik er zo vroeg al was maar dan snel in haar kleren schoot. Andere collega opgebeld maar die kon er zo vroeg niet geraken. Ik had nog altijd niet door dat er iets niet klopte.
  Uiteindelijk daar aangekomen, andrehalf uur te vroeg… Echt gènant, ik had iedereen zo opgejaagd…
  Kwam daar dan nog bij dat ik zwanger was (maar dat wist nog bijna niemand) en kotsmisselijk en ik doodgraag gewoon thuisgebleven was.
  Nu voel je je toch zeker al minder idioot hé! 😀

 2. Trek het je niet aan, volgens mij doet iedereen wel eens zo’n domme dingen.
  Wees blij dat het niet de 10de was want dan had je er pas vroeg gestaan.
  Of wees blij dat er niemand thuis was, nu kan je die flater gewoon voor jezelf houden:)

 3. Bwa, moest er niemand thuis geweest zijn, ik had wel echtgenoot en 4 kinders bij, zou nooit ongemerkt kunnen voorbijgegaan zijn. De maar mama’s en grapjes waren niet van de lucht 😀

Zeg het eens?