Het beest genaamd hoofdpijn achtervolgt mij weer.

’s Morgens sta ik ermee op, ’s avonds ga ik ermee slapen. Het lost zijn greep tijdens de namiddag en avond (het beest moet ook wel eens slapen zeker), maar tegen bedtijd is het daar weer. En ’s nachts ook. Ik word wakker middenin de nacht, hoofdpijn. Ik word wakker ’s morgens, hoofdpijn. Beetje eten, iets innemen, maar het beest wil niet lossen. Tot straks, als het moe wordt.

Maar ik ben het zelf wel moe. Vurt beest.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

 1. Ik heb al gigantisch veel geprobeerd. Het enige wat helpt, is zien dat ik mijn maag gevuld houd (met lichte dingen: cornflakes, yoghurt en zo, en op tijd en stond een sugar-boost), en op tijd pijnstillers nemen.

  Ik heb een adres van een chiropractor om eens contact mee op te nemen, maar ik zie zo op tegen weer iets extra in mijn routine, dat weegt weer extra. Maar ik zou dat toch eens moeten doen. Misschien helpt het.

 2. Het beest is mij helaas niet onbekend.

  Al eens cola (geen light-brol) geprobeerd?

  Dat durft bij mij al eens te helpen, al vind ik ’t persoonlijk niet simpel om dat ’s morgens vroeg naar binnen te gieten.

  Zoals je zegt: Vurt beest!

 3. Cola hebben we maar zelden in huis, maar het is het proberen waard. Dat goedje kan je maag weer in actie brengen, wat goed is voor het opnemen van pijnstillers. Worth a try! Ik zal hier eens een fles in huis verstoppen voor als het nodig is 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: