Jaja, het nieuwe schooljaar is begonnen, voor zover iemand nog niet mee was. En het begin is goed verlopen.

De oudste loopt niet bepaald over van enthousiasme, maar het valt best mee. En ze heeft een zálig uurrooster. 2 keer pas om 9u15 beginnen, en eindelijk, eindelijk! Na 3 jaar, op woensdag eens om 12u gedaan. Jammer dat er een nieuw uurrooster komt in oktober.

De twee jongsten hebben het ook goed gesteld, samen met z’n twee bij de nieuwe juf. Voorlopig alles nog rustig, 10 brieven mee *duh* en alleen een agenda om te kaften. Morgen wellicht meer. Véél meer.

En mijn grootste zorg: Milan zijn eerste dag in het Sint-Antonius was super. Héél goed meegevallen. Uiteindelijk is er toch een jongen van zijn oude school die hij ziet op de speelplaats, en voor de rest niets dan goeds. Hij heeft zowat een uur staan kwekken tegen me na school. Heerlijk. Goed begonnen, and all that… ik hoop dat het zo mag blijven.

Morgen helemaal terug naar normaal, dan gaan de twee grote mensen ook weer werken. Humhum.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: