’t Is hier weer maar stillekes de laatste tijd. Tot mijn eigen grote frustratie. Ik heb een geraamte van een boekenbericht klaarstaan, maar ik heb de fut niet om eraan te beginnen. Moet trouwens ook nog wat mails en zo beantwoorden. Maar dat komt er niet van.

Niet dat het is omdat ik me niet lekker voel. Allez, gedeeltelijk toch. Een heerlijke week vakantie gehad. De maandag erna dacht ik nog, het is lang geleden dat ik hoofdpijn gehad heb. Guess what, dinsdag is het begonnen. Migraine. Behoorlijk onder controle te houden, maar toch elke dag opstaan en/of gaan slapen met hoofdpijn. Tot vandaag in ieder geval. Het is onder controle te houden maar… ik was zo heerlijk uitgerust na onze vakantie, en 2 dagen later was dat al om zeep, door de combinatie migraine/slecht slapen. Grmph.

Maar, tegelijk blijf ik genieten van dat vakantiegevoel. Ondanks het feit dat ik weer moet gaan werken. Op het werk hangt een vakantiesfeertje, op de baan is het rustig (zowel met de fiets als met de bus), hier thuis is het zalig rustig… en daar geniet ik met volle teugen van.

Woensdag/donderdag waren Janna en Milan even thuis, en hebben we hen heerlijk in de watten gelegd. Lekker gegeten, wezen shoppen, gezellig. Gisteren zijn we Jens en Lies gaan droppen bij de grootouders, en die zijn nu onderweg naar hopelijk zonniger oorden.

En vandaag heb ik zalig in bed naar Tour 2008 van gisteren gekeken (heel mooi programma, vind ik, Karl Vannieuwkerke doet dat heel goed, de gasten zijn vaak onderhoudend, de reportages zijn kort maar interessant; het programma spreekt ook de Tour-leken aan en geeft hen een beter beeld van het hele circus), en daarna naar de rit van vandaag. Hoewel ik daar hoop en al een half uurtje van gezien heb, verder heb ik geslapen. Dat was ook de bedoeling: vanavond wil ik wakker blijven tijdens Dalziel en Pascoe!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?