Net als huub gisteren, ben ik een beetje trots vandaag. Want er staat een foto van me op Gentblogt!

gentblogt

Namelijk deze foto:

Sint-Gregorius

(klik op de foto voor een grotere en betere versie)

Een foto waar ik heel content van ben. Genomen dinsdag op de speelplaats van het BuBaO Sint-Gregorius, toen ik stond te wachten op het laatste oudercontact voor Milan. In de blakende zon, het was heerlijk weer. De school was hoegenaamd niet verlaten, maar er was geen mens op de speelplaats.

Op de foto zie je de container waarin Milan 3 jaar doorgebracht heeft. Heel mooi en kleurrijk beschilderd (bespóten mama), maar wel warm, loeiwarm zelfs bij warm weer. En er zitten naar het schijnt ratten onder. Ahum. Je zou toch wel denken, hopen dat de Broeders van Liefde eindelijk eens wat geld hebben om die containers te vervangen door deftige klassen voor de kinderen van de bovenbouw van het type 8. Er zijn wel verbouwingswerken aan de gang, maar of die daar iets mee te maken hebben?

In ieder geval, ik vond het een mooie afsluiter van Milan zijn 4 jaren daar. Zoals ik al schreef, hij is er helemaal opengebloeid, en weer gelukkig geworden. 4 jaren met ups en downs, met hier en daar wel een klein tsjevenstreekske voor mijn ongedoopte jongen. Maar toch, ik was en ben en blijf ervan overtuigd dat deze school de beste keuze was voor mijn jongen, ondanks het feit dat een katholieke school helemaal tegen mijn principes inging. Hij heeft het er goed gehad. Er zit daar een fantastisch team dat heel mooi werk verricht. Moest er iemand van hen hier toevallig eens langskomen en lezen: ongelooflijk bedankt!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?