Zo goed als nieuw

Na deze tip bij Koen was ik behoorlijk enthousiast. Een fietsenhersteller aan huis, zo’n hip idee! Niet meer met de fiets naar de fietsenmaker zeulen, fiets niet meer dagenlang kwijt, beter kan toch niet?

Janna en ik hadden afgesproken dat we onze fietsen samen binnen zouden doen voor nazicht in de grote vakantie, want zeker zij (en ik eigenlijk ook) heeft haar fiets dagelijks nodig wegens grote hekel aan met de bus naar school. Na wat geklaag van harentwege over gereutel en lawaai van haar fiets, de fietsenmaker aan huis besteld.

Dinsdag was hij er dan, en we zijn wreed content! Ik heb eindelijk nieuwe handvaten (oef, niet meer elke keer als ik gefietst heb plakkerige en vieze handen), een nieuwe ketting en nieuwe achterste tandwielen, en nieuwe remblokjes achteraan. Mijn fiets snort weer als een content katje en niet als een overjaarse kater, en dit voor een heel eerlijke prijs.

Voor Janna’s fiets moet hij nog eens terugkomen (en dan moeten we geen verplaatsingskosten meer betalen), de arme man heeft zijn tang kapotgeknepen op haar taaie kettingkast!

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: