Twee jongens ‘ziek’ vandaag (de ene nog altijd last van zijn maag, de andere hoofdpijn en zo wit als het spreekwoordelijke lijk), ik heb dan maar besloten hen thuis te houden en een extra dagje vakantie in te lassen. Hoewel, veel ‘extra dagje vakantie’ is daar niet aan, dat gaat gewoon af van mijnen congé payé. Na de geplande weken in het groot verlof hield ik nog een 17-tal uur over, plus ons eindejaarsverlof. Doe er daar 4 af… pfhuh, veel schiet er niet meer over om van september naar eind december te geraken. Dus denk ik dat ik een dagje congé non payé ga pakken. We zien wel.

In ieder geval, ik heb me te pletter verveeld vandaag. Het erge is: ik heb plenty te doen, maar ik had er gewoon geen zin in. De jongens hebben zich grotendeels op hun kamers beziggehouden (onder zachte dwang, ja, daar staat een bed en zo, als jullie ziek zijn, dan moeten jullie rusten), en ik had vanalles kunnen doen, maar het lukte niet. Dus heb ik maar de hangouder uitgehangen, en rondgehangen. En niet veel tastbaars uitgevreten. Tsja.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: