Godvermiljaardedegodverdoeme, heb ik gevloekt op schoenen de afgelopen dagen!

Sedert oktober heb ik steunzolen, en dat noopte me tot een opkuis van de zomerschoenen. Sandalen vallen uit de boot, en een tweetal paar mooie schoenen waar ik pijnlijke voeten had, heb ik glashard buitengekegeld. Mijn schoenen van de trouw zal ik af en toe wel eens dragen zonder steunzolen, het is te gek een paar schoenen weg te gooien die ik hoop en al een keer op vier gedragen heb.

Met goeie moed op zoek naar zomerschoenen dus. Woensdag naar Torfs, en daar ben ik uiteindelijk buitengestapt zonder schoenen. Woest en koleirig, ik had vanalles gezien, maar het was druk en alle verkoopsters vonden het onnodig mij een paar schoenen te verkopen. Na ongeveer een half uur gewacht te hebben, ben ik er nijdig voortgelopen. Zonder schoenen.

Vandaag naar Muys… euh? Waar is Muys? Niet te vinden. Naar Brantano dan, waar ik eigenlijk niet heenwilde, hrmpfh, die waren dicht. Naar huis dan maar. Morgen om schoenen. Nee, heb ik geen zin in, we moeten sowieso al vrij vroeg door (voor een weekenddag dan toch), ervoor nog snel-snel naar Brantano (waar ik al niet heenwilde), dat wilde ik niet. Dus even snel-snel op internet gaan zoeken hoe dat zat met Muys… ah, die hadden we gezien, die waren van naam veranderd! Aaargh!

Na een halfuurtje had ik met dochterlief toch een paar schoenen te pieren dat mooi was, betaalbaar en ook gemakkelijk. Dus gaat het de goede kant uit met mijn humeur.

Nog even de feiten opgezocht voor Janna van Imelda Marcos: 3000 paar schoenen had die! Aloha!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?