Satur9's Muxtape

Ik had de mixwits en muxtapes hier en daar al zien voorbijwaaien, en wilde me daar ook wel eens aan wagen. Mixwit leek me eerst het leukst, maar bij het uitproberen was muxtape dan toch beter.

Dus, voor wie zin heeft op zich in Satur9’s Music te verdiepen, alhier moet u zijn. Een greep uit mijn MP3’S (*). Niet echt een willekeurige greep, want ik ben toch vrij gericht gaan zoeken naar nummers die me kippenvel bezorgen, die ik tijdloos en mooi vind. Maar ook niet allesbepalend, want wat heb je nu aan 12 nummers als je moet gaan kiezen? Waar zijn de Smashing Pumpkins? (die zitten er niet tussen omdat ik Luna wilde en daar heb ik hier even geen MP3 van) Waar is Coldplay? (die vond ik dan weer te voor de hand liggend). Maar goed. Ik vind het zelf een mooie collectie liedjes. Ik heb een beetje mijn best gedaan om ze in een volgorde te zetten waar ik tevreden van ben (alhoewel een ander die misschien net idioot vindt), maar helemaal tevreden ben ik daar echt nooit van.

Veel luisterplezier!

(*) geen paniek, heel wat van wat op deze muxtape staat, heb ik legaal in mijn bezit. Ik durf nauwelijks nog uitrekenen wat ik de laatste pakweg 25 jaar aan LP’s en CD’s uitgegeven heb…

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: