Zoals ik al een beetje verwachtte, gaat de tandenhistorie van Milan nog verder. In Nederland kregen we melding dat die vermaledijde tand Milan ambeteerde, zijn kaak was geïrriteerd, en de tand zag er niet goed uit. Nog maar eens een afspraak gemaakt, en het verdict: de tand moet eruit. Niet te redden. Een foutje van de natuur. Mja.

Vrijdagvoormiddag worden we verwacht in Maria Middelares om zijn tand te laten trekken. Dagje vakantie voor Milan, dagje vakantie voor mama. Maar veel vakantie zal er wel niet aan zijn.

Wel grappig, de tandarts maakte de afspraak in het ziekenhuis zonder effe bij mij te checken of dat wel paste… die ging er zonder meer van uit dat dat geen probleem is. ’t Zal wel niet, morgen dagje verlof vragen, maar dat is niet voor iedereen zo. Gelukkig kan Herman ons uit de nood redden om tijdig daar te geraken, we keren dan wel met tram en bus en een dikke wang terug.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?