En ik die dacht dat het deze maand wel los zou lopen. Ha nee toch. Factuur van het waterverbruik. Om van achterover te slaan. Na enig opzoekwerk lijkt ons verbruik niet echt abnormaal veel, hoewel 3 kwartalen van 2007 en het eerste van 2008 niet met mekaar in verhouding staan (die 3 kwartalen verhoudingsgewijs veel meer verbruik dan dat eerste van 2008). En dan viel me ook op: verbruik van de periode daarvoor was gebaseerd op een schatting. Een schatting! Aloha!

~zucht~

Ik ga een potje janken, denk ik.

En vanavond eens met de hele familie aan tafel bespreken hoe we ons waterverbruik kunnen doen afnemen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Zwijgt, hier ook. Ik was er dagenlang niet goed van. En ik ben al zuinig op water. Versta er niets van. Als alleenstaande 220 euro mogen opleggen. Wreed.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: