Vandaag naar de post, om een pak voor Milan te halen, en ook een pak op mijn naam, nog net op tijd, het lag er al even. Geen idee wat het zou zijn, dus terwijl ik buiten het postkantoor op mijn lift stond te wachten, al snel het pakje opengewurmd. En ik kon een luide grinnik niet onderdrukken: Mothership van Led Zeppelin. Een tijd geleden had ik meegedaan aan een prijsvraag van De Morgen, had er daarna niks meer van gehoord en het ook vlijtig vergeten… ik heb dus gewonnen! Hoera! En ondertussen schalt Immigrant Song door de boxen…

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. […] Good Times Vandaag naar de post, om een pak voor Milan te halen, en ook een pak op mijn naam, nog net op tijd, het lag er al even. Geen idee wat het zou zijn, dus terwijl ik buiten het postkantoor op mijn lift stond te wachten, al snel het pakje opengewurmd. En ik kon een luide grinnik niet onderdrukken: Mothership van Led Zeppelin. Een tijd geleden had ik meegedaan aan een prijsvraag van De Morgen, had er daarna niks meer van gehoord en het ook vlijtig vergeten… ik heb dus gewonnen! Hoera! En ondertussen schalt Immigrant Song door de boxen… […]

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: