Bad Times

Er was ook slecht nieuws toen ik naar het postkantoor ging: op 22 februari sluit het postkantoor van de Dendermondsesteenweg. Grommel grommel. Ik had het er al eens over, maar had er daarna niets meer van gehoord, en had eigenlijk ook niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Dus nog een maand, en dan moeten we naar de Hoge Weg.

Toen ik vroeg of er in onze buurt een postpunt zou komen, kwam er een vaag antwoord dat er eentje zou zijn aan de Dampoort. Hm, de Dampoort, hallo? En is dat dan een postpunt in de buurt? Voor alle minder mobiele mensen hoop ik dat er nog een postpunt komt in Delhaize Proxy aan het Heirnisplein… en ik hoop ook dat er duidelijke communicatie komt van De Post voor de buurtbewoners, want zoals het nu gaat, vind ik het maar niks.

Verwante Berichten:

4 reacties

  1. Maar het goede nieuws is dat we elkaar misschien nog eens zullen tegenkomen in het postkantoor aan de Hogeweg. Eh… ‘misschien’ is veel gezegd, ik kom daar ongeveer 2 keer per jaar 😉

  2. Haha ja, dat zou dan weer leuk zijn 🙂

    Ik kom toch nog regelmatig in het postkantoor, meestal voor pakjes die de postbode meebracht terwijl we niet thuis waren. De buurman probeert ze vaak op te vangen, maar dat lukt niet altijd… en dan mogen we een rondje wachten in het postkantoor.

    Ik vraag me trouwens af wat dat gaat geven voor de wachttijden, als er zoveel postkantoren gesloten worden (las daarnet nog dat er van de 26 postkantoren in Gent uiteindelijk maar 7 meer zullen overblijven).

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: