Vorig jaar zat de druk op de ketel, er moest snel beslist worden op welke dag Hemelvaartdag als verlofdag genomen mocht worden, het mocht niet langer uitgesteld worden, want dat was toch heel nefast voor de bedrijfswereld. Van Velthoven besloot de verlofdag op 2 mei te laten vallen, zodat die aansloot op donderdag 1 mei, en we een lekker lang weekend zouden hebben.

Dat was buiten nieuwe minister van Arbeid Piette gerekend, die vond dat het nu toch allemaal mocht veranderen, dat Hemelvaart vrij te nemen is. Wat veel voordeliger zal zijn voor de bedrijfswereld.

Duh. Ik erger me aan dat soort gedoe. Ineens doet het er niet meer toe dat de bedrijfswereld niet weet wat en hoe en wanneer. Laat die verandering maar komen. Terwijl in de bedrijven de vrij te nemen dagen uitgehangen moeten worden vóór 15 december. Great fun voor wie in de horeca werkt, of in een kledingzaak of zo. En die al iets gepland heeft voor dat weekend. Herschik uw plannekes maar, werknemerkes.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: