Dat er veel te doen geweest is over de nieuwe nieuwssite van de VRT, deredactie.be, moet ik waarschijnlijk niet meer komen vertellen. Dat ik zelf ook al niet helemaal tevreden ben met die nieuwe site (veel te druk, slechte kleurschema’s, onoverzichtelijk, onduidelijke lettertypes en -kleuren, en wat daar nog meer mag zijn), dat mag ik wellicht wel eens vertellen, maar dat zal niemand verbazen.

Wat me evenwel gruwelijk ergert, is dit:

de nieuwsstroom

De RSS feed van vrtnieuws.net verwees al in het weekeinde vóór de lancering van de site naar de nieuwe site deredactie.be. In de RSS feed stond toen nog als bron van de feed: ???media.source???. We zijn ondertussen woensdag, de feed is hernoemd naar De nieuwsstroom, maar wat staat daar nog steeds zo mooi te blinken? Ah ja,???media.source???. Lelijk! Slordig!

Het lijkt wel een beetje symptomatisch, want slordigheid is wat de makers van de hele site verweten kan worden.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: