sensoa

Wat zou jij doen als blijkt dat er een seropositief kindje in de klas van jouw kind zit? Hoe zou jij reageren als je moet samenwerken met iemand die seropositief is? Heb je daar al eens over nagedacht? Ken je de risico’s? Weet je welk gedrag risico’s inhoudt en welk gedrag niet?

Als je de risico’s kent, dan weet je dat er geen reden is om een seropositief iemand uit te sluiten, als een melaatse te behandelen, te weigeren dat je kind ermee speelt…

Maar heel veel mensen weten dit niet, en reageren daarom ook niet adequaat. Waardoor veel seropositieven er niet voor durven uitkomen dat ze seropositief zijn. Uit schrik, schrik dat ze compleet geïsoleerd zullen raken.

Daarom lanceert sensoa de solidariteitscampagne ‘sluit hiv uit‘. Met heel mooie affiches, een tv-spot, en veel promomateriaal dat je op hun site kan vinden, en ook aanvragen. Doe je ook mee?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?