De herfst is nog geeneens begonnen, en ik heb het gevoel dat het al winter is. Koud ’s ochtends en ’s avonds, gisteravond hebben we uit pure ellende zelfs de verwarming opgezet. Iedereen had het koud. Vroeg is dat, andere jaren kan de verwarming gerust in zomerslaap blijven tot begin oktober.

Met z’n allen zijn we ook aan het snotteren: Janna is ermee begonnen, Milan heeft het van haar overgenomen en zit nu met onstoken sinussen (maar dat moet al langer aangesleept hebben, ik ben blij dat we eindelijk eens naar de dokter geweest zijn) en heeft al 2 dagen ziek thuis achter de rug, Jens zit met een vieze hoest, en ik heb Milan zijn miserie overgenomen. Ik voel me voos, ze kunnen me gerust inzetten als snotbom in Irak. Zo meteen naar de dokter. Blijft nog over: Nic, die het gevoel heeft dat hij verkouden gaat worden, en Lies die voorlopig nog kerngezond is.

Goed begin, zou ik zo zeggen!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?