’t Is hier een beetje doods, niet? Dat ligt niet aan de Gentse Feesten, want daar hebben we onze kop niet vertoond (op een etentje na). We zijn zelfs springlevend! Zo springlevend dat de woonkamer bijna klaar is: nog een balk verven, nog wat retoucheren hier en daar, de verf van de gordijnbak wassen (don’t ask), plinten zetten, en dan is het klaar. Kan alles weer op zijn plaats gezet worden. Geen gesleur meer met rekken, bureau’s, zetels, dat monster van een kast… ik zal binnenkort eens een fotootje publiceren. Want we zijn trots op ons werk!

Of ik daarna weer enthousiast ga bloggen, zal een beetje aan de verdere vorderingen liggen: ergens in de kelder ligt nog een rol glasvezelpapier waarmee we de keuken gaan behangen, en de verf is al aangeschaft. Dat moet deze zomervakantie ook nog gebeuren! We weten wat gedaan…

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?