Vandaag hebben we dan toch de Gentse Feesten zo’n beetje zijdelings aanschouwd. Er zat namelijk een uitnodiging in mijn postbus om eens te gaan eten deze avond, in de vroege vooravond dan wel, bij één of andere Turk in het Oudburg. Wij meteen enthousiast, voor een etentje bij de Turk hebben we veel over.

Nic dus vanmorgen extra vroeg gaan werken, zodat we op tijd konden vertrekken. Oeps, reed die bus toch helemaal anders rond dan verwacht, en mochten we de Korenmarkt over. En de Lange Munt door. Maar goed, dat lukte wel.

Bij Örnek was veel plaats, daar hebben we dan een portie mezze verorberd, en daarna een scampipannetje. Lekker, en veel! Nog een koffie na, en dan zijn we, flink als wij nu eenmaal zijn, helemaal te voet naar huis gegaan. Eerst omdat we geen zin hadden nog eens de Korenmarkt over te steken, en eenmaal we in de buurt van de Dampoort waren, leek die warme en dichtbevolkte bus ons niet zo aanlokkelijk, en zijn we dan maar helemaal te voet naar huis gestapt.

Dat was dan onze portie Gentse Feesten voor dit jaar!

(ja, ik weet het, we zijn niet normaal)

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?