De woonkamer is leeg. Helemaal leeg. Op één zielige zetel na, die we nergens meer tussengeplooid krijgen. De hele dag hebben we gewerkt, gesleurd, gesleept, gekuist, gestofzuigd, getrokken. Zonder gevloek en geruzie. Om dan rond 4u het tapijt naar het containerpark te brengen. Daarna heerlijk in bad, en nu in bed met de laptop. Want beneden kunnen we niets doen. De woonkamer is vuil, de keuken staat vol. Dus moeten we een paar dagen boven kamperen. Gelukkig hebben we draadloos internet, en elk een laptop. En Janna (die überhip geholpen heeft) haar eigen computer.

Morgen moeten we de woonkamer nog proper zien te krijgen, en maandag kan het tapijt dan gelegd worden.

Het enige jammere is de timing. Ik kan begot niet naar de Tour kijken! Want boven hebben we wel TV, maar geen kabel. En ik keek godverdju al maanden uit naar die aankomst in Gent maandag! Hopelijk wordt het tapijt al maandagvoormiddag gelegd, zodat we in de namiddag toch kunnen kijken…

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. Überhip is mijn woordje!! 🙁 (;)) Nu ja, het was leuk, zo lekker op de grond eten en daarbij nog mogen smossen ook… Leve het nieuwe tapijt! Alleen hoop ik wel dat we snel weer TV hebben… :p

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: