Uitgetuurd

Ik loop op de gekste momenten met de meest idiote grijns op mijn smoel rond.

Reden?

Vanmorgen naar het Jan Palfijn gereden om mijn nieuwe lenzen. Een halfje zwaarder en ook zonder kalkaanslag en zo. En ik zie dus zo veel beter. Zo veel beter! En dat geeft een ongelooflijk goed gevoel. Kijk ik naar buiten vanachter mijn bureautje, en zie veel meer details dan voorheen. En dan ga ik onbedaarlijk grijnzen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

7 reacties

  1. Wel, ik kom er eigenlijk alleen maar op visite bij de dienst oogziekten, en om mijn lenzen terug op te halen. Bij de dienst oogziekten in het Jan Palfijn ziekenhuis kwam ik terecht wegens niet zo content bij mijn oogarts in het toenmalige Sint-Vincentius, en dan vooral van de bedragen die de best wel compentente man vroeg.

    Waar ik het in het Jan Palfijn iedere keer moeilijk mee heb, zijn de ticketjes aan de balie. Je moet een nummertje hebben om je aan te melden, en ik zoek me iedere keer te pletter naar dat toestel dat de ticketjes uitspuwt. Serieus: voor een slechtziende is het niet simpel om aan de balie toe te komen, daar te constateren dat je terugmoet naar de ingang, en daar dan dat toestel te zoeken. Gelukkig was er deze keer niet veel volk, ik heb me zonder nummertje aangemeld en het was gelukkig geen probleem.

  2. Tof dat je naar het AZ Jan Palfijn gaat. Dat zouden meer Gentenaars en Oost-Vlamingen moeten doen. Dit AZ heeft het financieel moeilijk; het is nochtans een goed, kleinschalig ziekenhuis. Jan Palfijn kan dus best meer patiënten gebruiken. Bedankt daarvoor.
    Jouw probleem met de tickets laat ik onderzoeken.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: