Na Matilda, dat dan toch nog in het Engels was, heb ik me helemaal en in techt in de kinderboeken verdiept: op herhaaldelijk aandringen van Janna moest Kruistocht in spijkerbroek van Thea Beckman eraan geloven. Is sinds gisteren uit, en ik vond het nog mooi ook. De eerste 50 bladzijden moest ik wat wennen aan de taal, maar daarna las het lekker. Mooi verhaal.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Een tip voor Janne en of voor Mama;-)
    Ik vond de trilogie “Geef me de ruimte”, “Triomf van de verschroeide aarde” en “rad van fortuin”, ook van Thea Beckman eigenlijk nog mooier.
    En het mooiste kinderboek van de Lage Landen vond ik ‘Koning van Katoren’ van Jan Terlouw.
    Ik heb ze nog allemaal liggen, dus ge moet het maar zeggen, he;-)

  2. Ik = leesmonster! Momenteel Harry Potter en de steen der wijzen in het engels! Voor de lol! 😀 Zo wijs, vooral omdat ik het nederlandstalige uit mijn hoofd ken… Hehe! :p

Zeg het eens?

%d