Krok, knabbel en babbel

Gisteravond hebben we croque monsieurs (en hawaii) gegeten, gebakken in het nieuwe machien. Want ik wilde zo’n machien met afneembare platen, beetje gemakkelijker in onderhoud. En gezellig dat het was. We hebben zowat een uur aan tafel gezeten met ons zessen, zitten wachten terwijl de croques gebakken werden, babbelen en lachen en gibberen en zeveren en giechelen en bulderen, met af en toe een traantje bij een lichtgeraakt kindje maar dat was snel voorbij. Er is een ongelooflijke stapel croque monsieurs naar binnen gewerkt, en het heeft héél erg gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.

Vandaag dan de hele familie samen bij oma en Herman, voor nieuwjaarswensen en nieuwjaarsbrieven en cadeautjes en drankjes en hapjes. En ook dat was heel gezellig. Li is nog steeds een schatje en een heel felle baby, Sam en Jens en Lies en Milan vonden elkaar na een tijdje en hebben leuk samen gespeeld, en voor de rest was het gezellig knabbelen en babbelen.

Nu is de vakantie ten eind, en moeten we morgen de gewone sleur weer induiken. Ik zie er een klein beetje (understatement) tegenop. Wanneer is het weer vakantie?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: