’t Is gepasseerd, en we zitten lichtekens uitgeteld achter onze PC. Maar het was plezant.

Oudejaarsavond was behoorlijk fijn. De voorbereidende dag in goeie staat doorgekomen, weinig gezaag, weinig gezemel. Aperitiefje, nieuwjaarsbrieven voorlezen, en Janna’s variante daarop: een zelfgemaakt gedichtje, met brief om onze goede voornemens op te schrijven en voor te lezen. Een heel leuk en geslaagd initiatief. De gourmet was weer erg lekker en gezellig, Milan verzuchtte erna dat dit toch wel de leukste oudejaarsavond van zijn leven was. Daarna naar Pirates of the Carribean gekeken (wat ik heel vermakelijk vond), nog een halfuurtje rondgelummeld, gelukkig nieuwjaar gewenst, nog even naar het vuurwerk gekeken en dan hup hup alle kindertjes het bed in. Waarna Nic nog naar de eindejaarsconférence van Raf Coppens keek. Ik keek en luisterde met een half oog en volledig oor mee, en al mijn vooroordelen werden bevestigd. Ik hou er niet van. Vulgair, platvloers, negatief, en zo kan ik nog wel wat dingen bedenken. Veel te laat in bed en dus…

… deze ochtend iedereen moe. Wat we de hele dag door gevoeld hebben, er moesten vele brandhaardjes tussen de kinderen geblust worden, vooral dan tussen Jens en Milan. Maar verder was ook 1 januari een geslaagde dag, met taart en (veel leuke) cadeautjes en avondeten en Gents dessert bij mémé en opa. Na thuiskomst iedereen zonder verwijl richting nestje, en hopelijk zijn ze morgen wat uitgeslapen, zodat we een luilekkere pyjamadag kunnen tegemoetgaan.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: