Fwalla

De preparaties voor oud en nieuw zijn gedaan. De chocolademousse is klaar (recept wordt gepubliceerd op aanvraag) en de tiramisu ook (recept wordt ook gepubliceerd op aanvraag) (ik ben te lui om dat nu uit te typen). Straks nog de gourmet halen bij de slager, maar eerst nog lekker wat computeren en in bad. En vanavond doen we het rustig aan met onze 4 koters: een aperitiefje, gourmetten, cadeautjes opendoen, filmpje kijken, en wie nog wakker is om 12u kan nieuwjaar wensen. Gisteren zijn ze vroeg gaan slapen, in de hoop dat ze het op een deftige manier lang uithouden. Lang uithouden hoeft eigenlijk niet, deftig wel 🙂

We wensen jullie allen het allerbeste voor 2007, see you then!

Verwante Berichten:

 • Geen verwante berichten

3 reacties

 1. Recepten mogen altijd gepubliceerd worden. Ik heb wel mijn eigen recepten om die lekkere desserts te maken, maar ik wil altijd wel iets anders proberen. Ik hoop dat je een leuk ‘spuitteutje’ hebt om de chocomousse te presenteren… 8) 😉

  Wij wensen jullie alvast een heel fijne avond, en we wensen jullie vooral een vreugdevol, vredevol 2007 met heel veel aangename momenten, met heel veel gelukkige dagen en met heel veel energie om die aangename momenten en gelukkige dagen te helpen verwezenlijken.

  CU next year

  L. & Y.

 2. Ik zal morgen eens voor die recepten zorgen zie. Euh nee, een speuttuitje ontbreekt nog in mijn keukencollectie 😉

  En wij wensen jullie al dat goede dat jullie ons wensen, wederkerig terug! 🙂

 3. een speuttuitje komt de speutgaten uit.
  vreselijk ding.

  krijg ik het recept van de gourmet?

  GELUKKIG NIEUWJAAR BTW… kaartjes zie dood van de brievenbus.

  2007 dikke lebberzoenen en een hele warme knuffel voor jullie allen. SMAK

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: