De tickets liggen hier al lang te wachten, maar vanavond is het eindelijk zover: we gaan naar Tool, in Vorst Nationaal. De pre-concert-spanning heeft zich al ingezet: kriebels in de buik, zenuwachtig, om de 5 minuten naar het toilet. Mja. Het helpt niet dat ik eerst met de trein naar Brussel ga, daar word ik nog zenuwachtiger van. Ja, ik ben soms niet goed wijs 🙂

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. moest jij dan mee de op planken, vermits je zo’n last had van plankenkoorts??? 8) 😆 😉

    (btw: weet jij hoe ik de toetsen van een toetsenbord kan reinigen zonder te veel te moeten prutsen???)

  2. Nee, ik kan me gewoon nog aangenaam nerveus maken in een avondje uit, ook al moet ik niet het podium op (spaar me) 🙂

    Ik weet niet hoe jij de toetsen van een toetsenbord kan reinigen zonder te veel te moeten prutsen?

Zeg het eens?