Ik heb wat mij betreft de absoluut meest super fantastische extensie gevonden voor mijn vriendje Firefox, NoSquint. Met deze extensie kan je de lettergrootte in je browser instellen. Ik had al de gewoonte om bijvoorbeeld bij het forum dat ik dagelijks lees, altijd met ctrl-+ de lettergroote een stuk groter te zetten. Maar iedere keer dat je afsluit en daarna terugkeert, moet je dat opnieuw gaan instellen. Idem voor Gmail. Het is namelijk zo dat ik niet op álle sites die ik bezoek 2x op ctrl-+ druk, want sommige zien er dan niet uit, zoals mijn PC-banking. Dus standaard het lettertype groter instellen was geen optie.

Deze miserie is dus gedaan met NoSquint: per domein zet je gewoon de lettergrootte die jij wil, en dit wordt onthouden. De volgende keer staat het nog net hetzelfde.

En dat vind ik dus fantastisch. De max. Luxe. Heerlijk. Echt waar!

Ik ben namelijk één van die mensen die niet echt heel goed ziet (klein understatementje), en die een hekel heeft aan van die sites in piepkleine lettertjes. En voor wie een gewoon lettertype eigenlijk net wat te klein is.

Hoera!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: