Gisteravond eindelijk eens naar de Willy’s en Marjetten gekeken. En het viel me best wel mee. Bart De Pauw als pastoor vond ik bij momenten héél grappig. Het overval-gedoe duurde wel veel te lang. Maar voor de rest was het wel te genieten. Het hoeft niet over de hele lijn grappig en goed te zijn, als er maar leuke dingen tussenzitten waardoor je blijft kijken.

Maar, stomme kip, ik wilde ook eens naar de interviews van Rik Torfs kijken, en ben dat weeral rats vergeten. Verdoeme toch.

Ik ga toch eens beginnen sparen voor een DVD-recorder. En dan veel meer opnemen. In plaats van vergeten te kijken.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Ik ga toch eens beginnen sparen voor een DVD-recorder. En dan veel meer opnemen. In plaats van vergeten te kijken.

    Opnemen en dan pas vergeten kijken naar de stapel DVD’s bedoel je? 😎

Zeg het eens?