Dat het vlot verlopen is vandaag. Voor ons toch. Rond 9u naar ’t schooltje onder de kerk in Sint-Amandsberg, alwaar het heel rustig was. Een madammeke voor mij, en de overbuur in een kieskotje (zag ik achteraf). Netjes mijn bollekes ingekleurd, tja, in Gent moeten we het nog altijd op papier doen. De kiesbrief voor de gemeenteraad was minder groot en lomp dan de vorige keer, maar toch nog altijd lomp genoeg. En op die brief wist ik veel bollekes te kleuren deze keer 🙂 Op de provinciebrief de eerste madam op de lijst van mijn keuze gekozen.

Daarna naar Lippelo, want mijn ventje mag natuurlijk hier (nog) niet stemmen. Dat komt ooit wel eens. Daar ook niet al te druk, en hij mocht al via de computer stemmen, de sjansaar.

Vanavond zullen de kinderen de verkiezingsshow moeten uitzweten, vrees ik. Ik ben al benieuwd. En ik vermoed dat er veel kandidaten in hun huis rondgestuiterd hebben tot ze mochten vertrekken om te gaan tellen/getuigen 😆

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?