Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

 1. Ik was net aan het denken, eigenlijk is gemeentepolitiek best wel spannend. En soms, heel soms, denk ik, moesten ze mij vragen, al was het maar omdat ze niet genoeg vrouwen hebben om wettelijk in orde te zijn, dat ik zou toehappen, maar dan zou ik mij er ook wel ingooien, en van alles goed op de hoogte willen zijn. Niet zoals ik gisteren met iemand sprak, ze staat wel op de lijst maar weet niet eens wat de programmapunten zijn … šŸ˜Æ (zo zei ze toch)

 2. Ik vind dat ook behoorlijk spannend, die verkiezingen. En voelde me deze keer best wel wat betrokken ook, ik zie de uitslagen echt met spanning tegemoet.
  Mezelf kandidaat stellen, voorlopig zie ik dat helemaal niet zitten wegens te weinig tijd en vooral te weinig energie, maar later, als het stof wat gezakt is, misschien wel?
  Maar dat je kan opkomen voor een partij zonder de programmapunten te kennen? Jezus zeg šŸ™„

 3. Bij verder navragen bleek ze wel degelijk het programma op zijn minst gelezen te hebben. Ik vermoed dat ze zich gewoon te onzeker voelt om ze te kunnen/durven toelichten.
  Ze zei trouwens ook nog dat ze door hun uitgebreide (en zinnige) programma van dit jaar een beetje meer naar rood begon te neigen. Niet bepaald een uitspraak van iemand die de programma’s niet bekijkt dacht ik.
  Soms moet je net iets verder kijken dan je neus lang is.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: