Amai, ons politieke bestel proberen uitleggen aan Janna (om 7u ’s ochtends dan nog) is niet bepaald simpel. Gemeente, provincie, Vlaanderen, België, verkiezingen om de zes jaar, en om de vier jaar, behalve als de regering valt, wat is een regering, waarom valt die, partijen, mensen, lijststem, stemmen op verschillende personen, stemmen voor slechts één partij, ongeldige stemmen… hrmph. Ik betwijfel het of ze er nu meer van snapt. Want ze vindt het allemaal maar saai. Ikke niet, en ik heb nog een jaar of vijf om dat op haar over te brengen 🙂 Ze is alvast vlijtig foldertjes aan het verzamelen voor economie (economie? politiek? is dat omdat ze nu geen vak à la maatschappijleer meer hebben?), zo heeft de berg verkiezingspapier toch wat meer nut.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 Reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: