Het plan was: 10 minuutjes later vertrekken naar het werk, met de fiets, om eerst bij een bankautomaat en de post te passeren.

De realiteit: net toen ik wilde vertrekken, begon het te gieten. Maar dus echt, gieten, hè. Wachten dan maar. 10 minuten later lijkt het beter, en zet ik aan. Plan in die mate veranderd, dat ik in Sint-Amandsberg geld ga afhalen en naar de post ga. Geld afhalen geen probleem. Bij de post: algemene panne van de computers. Aangetekende zending willen ze doen, gewone postzegels verkopen ook, maar kleefzegels? Ah nee, dat gaat niet. Geen postzegels dus.

Als ik in de Plateaustraat ben, begint het weer te regenen. Nog 2 kilometer in de regen, genoeg om lekker nat van de worden. Drup drup gearriveerd op het werk, PC aangezet… die marcheert niet. Zwart scherm. Geeft geen sjoege. Is na een half uur toch opgelost, de grafische kaart heeft de geest gegeven.

Wat kan er nog meer verkeerd gaan? Niets hoop ik, ik heb mijn portie wel gehad voor vandaag.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: