Ik ga een hele dag ambetant lopen, denk ik. Milan is gisteren ziek thuisgekomen van school: hij had eerst hoofdpijn gekregen, toen hij het te erg vond op het secretariaat een lepeltje Junifen gekregen (wat niet meer helpt bij hem), en was dan tegen dat het tijd was om naar huis te gaan, ook nog misselijk geworden. En had moeten overgeven onderweg. Kwam dus zo wit als een vaatdoek thuis, en rende meteen naar ’t WC. Waar er niets meer gebeurde.

Heb hem een Primperan suppo opgestoken, en stilletjesaan werd hij beter. Yoghurtje gegeten, toch nog een Dafalgan tegen de hoofdpijn, en rond half acht naar bed.

Wat het was, weet ik niet. Iets verkeerd gegeten? Gewoon helemaal slecht geworden door de hoofdpijn? (ken ik wel van mezelf van vroeger) Koorts had hij niet, dus vermoed ik dat het maar een eendagsziekte was.

Vanmorgen is hij vrij goed opgestaan, wel met een raar gevoel in zijn maag. Maar om een raar gevoel in zijn maag (geen hoofdpijn, geen koorts) kan ik hem moeilijk thuishouden, en een dag verlof nemen. Hij heeft zijn best gedaan om mij te overhalen, maar het is niet gelukt. Dus is hij naar school, en zal ik me een ganse dag zorgen maken of hij het wel goed stelt.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d