Janna en ik zijn daarstraks naar de muziekschool geweest, om kennis te maken met de leerkracht traverso. Met bus 3 naar de Ottogracht. Heel gemakkelijk, vlot te bereiken.

Maar… ’t was warm op de bus, zo vlak in de zon. En de mensen *stinken*. Bah. Voor ons zat zo’n stinkerd die naar een combinatie van geuren (stanken) rook die ik hier niet ga specifiëren. Blij dat we konden afstappen.

Muziekschool was best wel leuk. Behalve dat die traverso dan toch weer een onzekerheid is: de leerkracht wist van niks. Ahum. Normaal zouden we van een leerkracht het instrument mogen huren, mits we er een verzekering bijnemen. Oeps, en nu? Geen idee. Telefoontje afwachten van de directeur zeker.

Terug naar huis, ook met de 3. Aan de bushalte stond een nest degoutante, stinkende mensen. Jongens, als het zo warm is, verzorg jullie toch een beetje 🙄 We hebben het daar even aangekeken, en vermits het nog vroeg was, zijn we gewoon te voet naar huis gegaan. Via de Sint-Jacobsnieuwstraat, de Van Eyckstraat en de Koepoortkaai, het wegeltje naar de Tweebruggen, zo de Lousbergskaai in en dan via de Forelstraat naar ons straatje aan ’t Scheld. Eigenlijk is dat helemaal zo ver niet (we waren nog van plan de 6 te nemen maar vonden het de moeite niet meer) en het was best gezellig. Het stonk zeker stukken minder.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: