Janna zou gisteren met een vriendje naar de film gaan, maar dat ging niet door omdat de jongen in kwestie zich niet goed voelde. Nic stelde dan voor om Janna en Milan ’s avonds samen naar de film te brengen, en hen achteraf te gaan halen. Waarop ik dan weer voorstelde dat we ondertussen zelf ook een film konden kijken.

Dus wij naar de Decascoop. In de gietende regen. Op de parking bleek dat we nauwelijks kleingeld meehadden. Uiteindelijk Janna en Milan er maar uitgegooid voor de ingang, en elders op zoek naar een parkeerplaats. Waarvoor dan bleek dat we óók moesten betalen 🙄 Dan maar een parkeerticket voor de helft van de tijd gekocht, en naar de bioscoop gerend. Waar het heel druk was, en we 5 minuten te laat waren voor de DaVinci Code (in Pirates of the Carribean hadden we niet echt veel zin, vandaar). Ik vond de film veel beter dan verwacht, en Nic vond hem zelfs heel goed (die had het boek niet gelezen). Daarna nog een uur wachten op Janna en Milan, want die waren in de vertoning van 20u30 beland in plaats van die van 19u45. We zijn er wel vanaf gekomen zonder boete. Na al deze wedervaringen moe maar tevreden naar huis 🙂

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?