De Propere Fanfare

Gisteren opende de Propere Fanfare het Parkkaffee festivalletje in Mariakerke, en we zijn naar hun stoet gaan kijken. Mijn zus, haar lief en mijn neef Jonas spelen allemaal in de Propere Fanfare, maar we hadden ze nog niet eerder beziggezien. En het was leuk! Een klein ommetje in de buurt, met een vuurspuwer, een levendige fanfareleider en een boeiende fanfare. Tot zijn grote hilariteit werden Milan zijn achterwerk, rug en hoofd afgestoft met een grote plumeau. Janna heeft besloten dat ze binnen x aantal jaar (als ze het bespelen van de traverso wat onder de knie heeft en over de juiste garderobe beschikt) ook bij de Propere Fanfare wil spelen. Herman heeft foto’s gemaakt, en omdat ik niet kon kiezen, heb ik maar een albumpje gemaakt.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: