Heerlijk is het. Rustig wakker worden, mooi weer, buiten op het terras staan en beseffen dat je anders op je velootje richting kantoor zat. Echt genieten.

Ikea was ook leuk. Op deze doordeweekse woensdag was het er vrij rustig, reden ook waarom ik op woensdag wilde gaan, en liefst ook niet te laat. Eerst de bedden bekeken en Milan zijn bed en lattenbodem uitgekozen (zie gisteren). Ook nog en passant besloten boekenrekken te kopen, 3 stuks want ze kostten maar 15 euro. Janna en Milan willen kamer ruilen, en dan is enige reorganisatie verist. Boekenrekken waren nodig, ik was van plan van me te behelpen met wat we hadden, maar goed, aan een boekenrek voor 15 euro scheur je je broek niet.

Nog lekker gegeten (Zweudse ballekes, ah ja, en bosbessentaart met zure room voor mij en appeltaart voor Nic), daarna alles netjes in de auto geladen (fantastisch, zo’n grote auto en de laadzone bij Ikea), en rustig richting huis getuft. En nu kijken hoe de mannen de bergen oprijden.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?