Hèhè, morgen een dagje vrijaf genomen. Lekker wat langer slapen (als dat lukt), Nic die een Turkse kapper uit de buurt gaat uitproberen, en dan naar Ikea. Een bed kopen voor Milan. Ik kijk er echt naar uit. En ik geniet nu al van mijn luie zetel en het gevoel morgen niet te moeten gaan werken.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Dat noemen ze dus voorgenieten 🙂
    Vergeet morgenavond niet na te genieten i.p.v. je al druk te maken omdat je de volgende dag weer moet gaan werken hé 😉

  2. […] Ikea was ook leuk. Op deze doordeweekse woensdag was het er vrij rustig, reden ook waarom ik op woensdag wilde gaan, en liefst ook niet te laat. Eerst de bedden bekeken en Milan zijn bed en lattenbodem uitgekozen (zie gisteren). Ook nog en passant besloten boekenrekken te kopen, 3 stuks want ze kostten maar 15 euro. Janna en Milan willen kamer ruilen, en dan is enige reorganisatie verist. Boekenrekken waren nodig, ik was van plan van me te behelpen met wat we hadden, maar goed, aan een boekenrek voor 15 euro scheur je je broek niet. […]

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: