Zo heet dat toch, niet? Die dingen waarnaar ik altijd verwijs als ‘sinussen’, maar sommige mensen denken dan ook meteen aan cosinus en anderssoortige wiskundige termen. Het is maar om te zeggen dat ik tijdens mijn laatste week thuis ‘last heb van mijn sinussen’. Milan had vorige week een virus te pakken, oor ontstoken, sinussen dicht, het leek ontstoken van aan zijn oor tot boven zijn neus. En dat heb ik een beetje gekregen van hem. Eerst een weekend hoofdpijn waarvan ik niet goed begreep hoe ik eraan kwam, tot gisterenmorgen mijn neus allerlei rare dingen begon te doen. Bah! Sterimar meegebracht van de apotheker, en nu maar hopen dat ik daarmee het zaakje redelijk in de kiem kan smoren. Vanmorgen heel goed opgestaan, maar gek genoeg was het daar na twee uur terug. En zo heb ik nog niets gedaan vandaag. Echt niets. Beetje internetten, beetje lezen, beetje in slaap vallen boven (of onder) mijn boek, beetje wakkerworden, beetje verder internetten, beetje verderlezen, beetje weer in slaap vallen boven (of onder) mijn boek, enzovoort. Daarnet een kwartiertje de afwasmachine gevuld, de was van de lijn gehaald, en that’s it. En meteen naar het oudercontact voor Milan, het zal wel deugd doen neem ik aan van een eindje te fietsen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: