Werken aan de kabel

Het was een tijdje geleden aangekondigd (met een mail met leesbevestiging, begot, degene die dat stuurde zal z’n lol gehad hebben), er zouden tussen 20 en 27 juni tijdens de werkuren werken zijn aan de kabel. Wat z’n gevolgen kon hebben voor internet, telefoon en TV. Donderdag was het al van dattem, maar vandaag was het helemaal in orde. Te pas en te onpas viel de telefoonlijn weg, soms werkte het internet dan nog, soms niet. Ben ik aan het bellen met mijn lief, hoor ik een klik… ‘Hallo ben je daar nog?’ Niks meer. Ben ik aan het bellen met mijn lief, hoor ik helemaal niets meer, ‘Hallo ben je daar nog?’ Telefoonlijn weg. En zo de hele dag door. Tot ik er na een tijd helemaal tuureluurs van was. Maar misschien heb ik vanaf nu supersnel internet?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: