Van dit lijstje nog Performancing uitgeprobeerd, en ging niet goed. Ten eerste kon ik enkel op mijn blog als saturnein, terwijl ik liever post als satur9. Dat ging dus niet. Ik postte toen een berichtje, waarvan ik acheraf zag dat de titel niet goed was. Aangepast dus. Daarna nog iets aangepast. Ja dag zeg, aanpassen… de entry werd gewoon iedere keer opnieuw gepost. Hop, weg met Performancing! In het lijstje van WordPress zie ik verder niet veel dat aan de combinatie ‘het is gratis/het ziet er goed uit’ voldoet. Ik blijf dus bij w.bloggar. Tenzij iemand me iets beters kan aanbevelen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Gewoon via het WordPress admin panel vind ik nog het eenvoudigst en meest betrouwbare. Je bent zo niet overgeleverd aan de vreemde nukken van die programmeersels (zoals tekens die vreemd overkomen en extra html enzo.

    Met Performancing had ik zelf overigens nooit echt problemen.

  2. Het WordPress admin panel gaat te traag voor een ongeduldigaard als ik 😉

    Voor de Zonderdank blog ging Performancing wel OK, maar voor deze blog niet. Misschien deed ik gewoon iets verkeerd, waardoor die entry opnieuw gepost werd ipv. geüpdate?

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: